Maakt jouw haarkleur je ouder? De Fontei

Maakt jouw haarkleur je ouder?

De Fontein der Eeuwige Jeugd, Fontein der Jeugd of Waterbron der Jeugd is een legendarische waterbron. Wie ervan gedronken heeft, krijgt weer een jeugdige uitstraling.
Verhalen over een mogelijke fontein worden al eeuwenlang waargenomen in alle uithoeken van de wereld. Zo verschenen ze al in beschrijvingen van Herodotus, de Alexanderromans en in de Pape Jan verhalen. Verhalen van vergelijkbare waterbronnen werden ook verteld door de inheemse bewoners van de Nieuwe wereld, zoals in het Caribische gebied gedurende de Eeuw van de Ontdekkingsreizen. Of het nu dure gezicht crèmes of injecties zijn, we zijn allen op zoek naar dat ‘wonder’ dat on een jongere look geeft. De meest eenvoudige en effectieve manier is om ons haar in de juiste kleur te kleuren. (bron: wikipedia)
Het is waar dat onze haarkleur het verschil maken tussen saai, leeftijd, uitstraling jeugdig, vitaliteit en zelfvertrouwen. De schoonheid branche heeft ons geleerd dat fijne lijntjes rimpels en pigment vlekjes een teken zijn van veroudering. Je haarkleur en je kapsel is echter het meest opvallende en je eerste aanzicht. Het is de omlijning van je mooie gezicht, het accentueert het karakter of juist de zachtheid die in je zit. De perfecte haarkleur is meer dan een vleiende en jeugdige anti-veroudering huid crème ooit zou kunnen zijn. Waarom zou je wachten op lange termijn huid zorg, terwijl je in één bezoek aan de kapper een jeugdige uitstraling vol zelfvertrouwen hebt.
De waarheid over een goede haarkleuring
We kennen vele tinten en een heel sterk modebeeld. wist je dat een mooie kleuring tot stand komt door middel van de juiste match tussen haar en huid. Wij kennen vele ondertonen, de kapper is opgeleid om de ondertonen te herkennen en met elkaar te verbinden tot een versterking of verzwakking van de ondertoon. Zodat je een vleiende kleur krijgt die je uitstraling versterkt. Het resultaat is dat je een rijke mooie haarkleur hebt die speciaal voor jou gemaakt is. Anders dan in de massa kleuring in de winkels. Daarnaast maken we voor je een speciale kleurshampoo om de haarkleur fris te houden met de juiste haar verzorging. Wordt 10 jaar jonger met de juiste haarkleur! http://ow.ly/i/bTa5c http://ow.ly/i/bTa6p

Advertenties

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s