Altijd mooi voor de dag

HAARWERKEN tijdens en na Chemotherapie

De impact van haarverlies door chemotherapie is groot: een belangrijk deel van je uiterlijk verandert. Wat is het dam mooi dat je met een haarwerk, dat er zo natuurlijk mogelijk uitziet, toch goed voor de dag kan komen!

Appeal

In geval van borstkanker, waarbij snel handelen noodzakelijk is, is een confectie haarwerk te verkiezen boven een maatwerk haarwerk: het kan snel geleverd worden en is gemakkelijk te onderhouden. Dat komt goed van pas als je toch vermoeit bent door de chemokuur. En tegenwoordig zijn synthetische haarwerken niet van echt te onderscheiden! Heb je een of meer leuke modellen uitgezocht, dan kan er een zichtzending gestuurd worden naar de salon. Heb je je keuze gemaakt, dan kan het haarwerk helemaal aangepast worden aan jou smaak, en je kunt later terug naar de salon om het haar werk te controleren en eventueel te laten bij werken. Er vind altijd eerst een uitgebreid kosteloos vrij blijven informatie gesprek plaats, waarin onder meer aan bod komt wat er gaat gebeuren, wat de mogelijkheden zijn en hoe het zit met je zorg verzekering. En ook kun je tijdens het gesprek gewoon je hart luchten……

Onderhoud

Om de kwaliteit en de duurzaamheid van je haarwerk te waarborgen, is het aan te raden je haarwerk regelmatig te laten controleren en verzorgen. Een confectie haarwerk is weliswaar gemakkelijk in gebruik en relatief goedkoop in de aanschaf, maar als je het wil aanpassen, is daar specialistische apparatuur voor nodig. Ook daarvoor kun  je terecht bij de salon, waar het haarwerk dezelfde aandacht krijgt als een maatwerk haarwerk. Je word in principe steeds door dezelfde haar specialist geholpen. Die weet immer wie je bent en hoe jij jouw haar het liefst draagt.

Privacy

Omdat niet iedereen hoeft te zien dat je bezig bent met een haarwerk, kun je in alle privacy geholpen worden in een speciale ruimte, waar niemand je van buiten je kan zien. Natuurlijk mag je wel een vriendin of iemand uit je familie meenemen, die jouw kan onder steunen.

Vergoeding zorgverzekeraar

Wanneer je een verwijzing hebt van je arts, heb je recht op een vergoeding vanuit de basisverzekering voor je haarwerk. Ben je aanvullend verzekerd, dan heb je mogelijk recht op nog meer vergoeding. De salon regelt zelf de afhandeling met je zorgverzekering, zodat je daar geen omkijken naar hebt.

 

Advertenties

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s