OM MEDISCHE OF COSMETISCHE REDENEN EEN HAARWERK NODIG?

Mijn naam  is  Ingrid Adriaensen. Ik werk al jaren met passie als haarwerk specialist waarbij ik mensen begeleid met hun haar problemen, om zo samen het juiste haarwerk te vinden. Zelf draag ik ook een haarwerk en begrijp hoe moeilijk het kan zijn om een haarwerk te vinden helemaal dat bij jouw past. Het woord pruik heeft vaak een negatieve lading of men denkt aan een carnavalspruik, daarom noem ik het liever een haarwerk. de meest voorkomende oorzaken voor een haarwerk zijn medisch en/of cosmetisch.

Medische redenen

Mensen die te maken krijgen met haaruitval om medische redenen. Denk aan chemotherapie of alopecia (is een haarziekte waarbij de haren plotseling uitvallen) krijgen een vergoeding van de ziektekosten verzekering. Of er voor echt haar of synthetisch haar word gekozen is per persoon en/of situatie afhankelijk.

Cosmetische redenen

Andere oorzaken van haaruitval zijn vaak hormonaal of genetisch bepaald. Ook hiervoor zijn natuurlijke oplossingen voor. Een voorbeeld is een opmaat gemaakt haarwerk. Voor een zo natuurlijk mogelijke uitstraling.

Je haarstijl verteld iets over ons zelf. De meeste hechten dan ook veel waarde aan hun haar. Een voordeel van een haarwerk is dat je er creatief mee om kunt gaan. Als je haar goed zit geeft dit vertrouwen waardoor je je zelfverzekerder voelt. Nog een groot voordeel het verdoezeld je uitgroei.

Als gespecialiseerd haarwerker is het mijn missie om het taboe omtrent dunner wordend haar te doorbreken. En om mensen met medische en/of cosmetische haar problemen te voorzien in hun zelfvertrouwen en charisma.

In onze haarwerk salon beauXX geeft ik graag jouw look en zelfvertrouwen terug.

Maak vrijblijvend een afspraak

Tot ziens, Ingrid Adriaensen

Advertenties

Plaats een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s